Craft fest 2021.

Nakon Koronavirusa vraćamo "Craft Fest" u velikom stilu u drevni grobnički Kaštel.
Na Grobnišćinu stižu ponajbolji Crafteri iz svih krajeva Hrvatske.
Na vama je samo da subotu 30.4.2022. od 15,00h podcrtate u vašim kalendarima, dođete na Grobnik te u jedinstvenom ambijentu starog frankopanskog kaštela uživate u izvrsnim pivama.

 

Craft fest 2021.

Nakon neodržane lanjske manifestacije zbog situacije sa Koronavirusom vraćamo "Craft Fest" u velikom stilu u drevni grobnički Kaštel.
Na Grobnišćinu stižu ponajbolji Crafteri iz svih krajeva Hrvatske.
Na vama je samo da 25. rujna od 15,00h podcrtate u vašim kalendarima, dođete na Grobnik te u jedinstvenom ambijentu starog frankopanskog kaštela uživate u izvrsnim pivama.

 

Nakon sjajne lanjske premijere "Craft Fest" se u velikom stilu vraća u drevni grobnički Kaštel.

Na Grobnišćinu stižu ponajbolji Crafteri iz svih krajeva Hrvatske, ali i gosti iz Slovenije.

Na vama je samo da 14. rujna podcrtate u vašim kalendarima, dođete na Grobnik te u jedinstvenom ambijentu starog frankopanskog kaštela uživate u izvrsnim pivama. Hvala svima koji su došli i uživali s nama, a posebno onima koji su pomogli da premijerno izdanje Craft Septembarfesta nadmaši sva očekivanja.


We use cookies

Koristimo kolačiće
Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku.
Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje , Klikom na gumb 'UREDU' pristajete na korištenje kolačića.